„Laimė tikrai yra kai kas nepagaunamo ir būtinai pūsta uodega“ 2018-01-23 – Paskelbta: Renginiai

Knygos „Laimė yra lapė“ pristatinėti jau nebereikia. Oranžinį lapės knygos viršelį ryškiai mėlyname žvaigždžių fone atpažįsta ir žino daug vaikų ir jų tėvelių. O tai, kad istoriją apie lapę ir berniuką Povilą galima ne tik perskaityti, bet ir pamatyti, žino dar ne visi. Todėl ir kviečiame nepraleisti galimybės ir susitikti su spalvinga, linksma ir muzikalia Lapės spektaklio trupe vasario 3 d. ir kovo 10 d. Vilniaus Kameriniame teatre! Ir kad abejonių neliktų, paskaitykite atsiliepimus tų, kurie jau matė spektaklį.

Spektaklis LAIMĖ YRA LAPĖ vaikams

„Sveiki, nežinau, ar čia rasiu Lapę, bet prašau jai perduoti: mūsų šeima sveika gyva atkeliavo į spektaklį šįvakar. Jau taip seniai nebuvome teatre, mažajai Sofijai – pirmas kartas, nes ir metų jai tik pusantrų. Nuojauta, kad tai gyvas, paprastas, tikras spektaklis vaikams, neapgavo. Buvo labai gera. Mykolas Didysis klausinėjo, kodėl kėdė staiga tapo kūdikiu, o paskui šunimi, kodėl bandelės yra nematomos – taip gerai, kad gavom progą apie tai pakalbėti. Aš prisiminiau, kokia galinga yra teatro kalba, spėjau nuvarvinti ašarą dėl išsikraustymo. O paskui rūbinėje girdėjau mamą ir močiutę, kurios pipirams girdint recenzavo spektaklį. Ech… Tos didelės galvos – tokioms tik duok didesnių malūnsparnių. Ačiū tau, Lape, ir visai tavo komandai. Nes mes iš tolimo mažo kaimelio, iš žalio žalio medinio namelio atvažiavome pas tave. O dabar grįžę medaus geltonumo virtuvėje valgome grikių košę ir mandarinus. Laimė tikrai yra kai kas nepagaunamo ir būtinai pūsta uodega“.

SPEKTAKLIS VAIKAMS LAIME YRA LAPE

„Ilgai galvojom ar mūsų mažiukai jau pasiruošę spektakliui, o kai pats likimas (Mantas Verbiejus) pasiūlė aplankyti jo režisuoto spektaklio premjerą „Laimė yra Lapė“ iškart sutikom ? Spektaklis apie draugystę ir laimę, o ko daugiau mažom širdutėm reikia? Tad tikrai rekomenduoju aplankyti, nes retai juokiuosi, bet čia neišlaikiau ir aš :))) Šiandien šeima buvo laiminga, o tai didźiausia laimė tėčiui ?“