Savaitgalio renginiai TIKROS KNYGOS knygynėlyje 2017-11-21 – Paskelbta: Renginiai, Susitikimai

Ką veikti savaitgalį, kai už lango lietus maišosi su sniegu, o visos namie turimos knygos jau seniai perskaitytos? Ogi ateiti į kūrybines dirbtuves ir susitikti su knygų autoriais ir iliustratoriais!

Kūrybinių dirbtuvių metu ne tik galėsite „pačiupinėti“ tikrą rašytoją ar dailininką, bet ir išgirsti smagių istorijų, kaip buvo kuriamos knygos, kas buvo prototipas vieno ar kito veikėjo, kas yra pirmieji naujų tekstų – būsimų knygų skaitytojai ir kritikai. Vaikų ir tėvelių laukia pirštų miklumo ir kūrybinės fantazijos valanda, nes reikės kirpti, klijuoti ir piešti, kad iš knygynėlio išeitumėte nešini laišku draugui, banginio ir šuns skirtukais, krevečių būriu.

Artimiausios dirbtuvės jūsų laukia lapkričio 26 d. 11.00 val. Susitiksite su knygų rašytoja Evelina Daciūte ir aktore Daiva Rudyte. Kursime, klijuosime ir kartu skaitysime knygą „Kaip šuo ir banginis išgelbėjo Vilnių“.

Gruodžio 2 ir 3 d. 12.00 val. kviečiame į susitikimą  su knygų „Laimė yra lapė“ ir „Draugystė ant straublio galo“ iliustratore Aušra Kiudulaite. Galėsite pasigaminti ir parašyti draugui laišką, o aktorė Daiva Rudytė išmokys naujo žaidimo, kurį bus galima žaisti perskaičius knygą apie draugystę.

Štai kaip mes praleidome praėjusį savaitgalį.

IMG_2382

IMG_2450

IMG_2526

IMG_2596